Subscribe

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Blog

  The Light Feather

  Prima mea colaborare de fashion print a fost una magică, cu Ana Nicolescu (Mamica urbana) și Pineberry. A început anul trecut prin septembrie, când Ana m-a sunat și mi-a povestit despre proiectul ei. Mi-a surâs imediat ideea de a mă întoarce la hârtie, pensulă și acuarele.

  În plus, penele de păun mă fascinează din copilărie, de când bunicul meu purta la palărie o astfel de pană. Aceea era, bineînțeles, una reală, cu culori originale, strălucitoare, și de o delicatețe inimaginabilă. Inițial am desenat-o de mână, iar după ce a hipnotizat-o pe Ana am refăcut-o vectorial pentru a fi ușor de transferat pe textil.

  Am rugat-o pe Ema Stanca-Macovei, cel mai creativ designer, care mă simte fără să îi spun multe detalii (deh, ne știm de-o viață) să deseneze o pană de păun în care să încorporeze paleta de culori: magenta, turcoaz, mov. Am vrut să evit roșu, maro, verde. Așa am simțit. Iar Ema a desenat cea mai diafană și hipnotizantă pană de păun. De multe ori mă pierd în ea minute în șir admirând-o. Mulțumesc, Ema! (Ana Nicolescu – Mămica Urbană)

  Pana de păun desenată de mine se odihnește pe o cămașă puternică prin delicatețe, cu gulere înguste, nasturi mici și ascunși, margini rotunjite la bază și manșete discrete, realizată de Pineberry, un brand românesc care creează niște modele absolut superbe deoarece combină mai multe imprimeuri într-o singură cămașă. The Light Feather se asortează perfect la ținute office sau casual, pantaloni sau fuste, sau îmbrăcată prin casă ca ținută sexi după o noapte sălbatică 😉

  Ana povestește aici mai multe despre această inițiativă iar cămașa poate fi comandată aici.

  20% din vânzări merg către programul Copilul Interior, creat de Oana Stoianovici, coach și lider transformațional, sub forma unor burse/reduceri pentru femeile care își doresc să pornească pe drumul autocunoașterii, dar nu pot susține financiar acest program.

  Sorry, the comment form is closed at this time.